Triple T – (Triple Tea)

 

 

triple t
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
beli sekarank triple t
 
 
 

KHASIAT TRIPLE-T

 

 

pendaftaran triple t

 

 

Kandungan teh herba Triple T adalah 100% daripada herba tempatan tanpa sebarang campuran bahan kimia berbahaya. Ketahui khasiat yang terkandung di dalam teh herba triple-t hasil kajian saintifik Dr Azlan selama 7 tahun ini.

 

 

info lunjut

 


 

 


Pejabat Urusan Triple Tea

 

 

Pejabat Urusan Triple Tea

 

Hubungi kami segera jika anda mempunyai sebarang persoalan dan kemusykilan mengenai produk triple tea dr azlan ini.
 
 
 
info lunjut 2
 
 
 
Herba C. Sinensis
  • Herba ini mengandungi sebatian bioaktif yang meningkatkan kesihatan badan.
  • Ia kaya dengan polifenol seperti flavonoid dan catechin, yang berfungsi sebagai antioksidan. 
  • Antioksidan ini mampu mengurangkan pembentukan radikal bebas dalam badan, melindungi sel-sel dan molekul dari kerosakan. Radikal bebas ini diketahui memainkan peranan dalam proses penuaan dan pelbagai penyakit.
  • C.sinensis mengandungi kafein kurang daripada kopi, tetapi cukup untuk menghasilkan kesan. Ia juga mengandungi asid amino L-theanine, yang boleh bekerja secara sinergi dengan kafein untuk meningkatkan fungsi tubuh badan.

Cara pengambilan Triple T seperti berikut:

  1. Rebus 1 uncang Triple T ke dalam 500-1000 ml air sehingga panas menggelak & then off api.
  2. Biarkan at least 20-30 minit or lebih. Tunggu sehingga suam/sejuk baru minum Triple tea.
  3. Minum tanpa sebarang campuran gula.
  4. Amalkan setiap hari, tak kisah berapa kali sehari.
  5. Minum sikit2, tengok dulu mcm mana. Untuk permulaan 3 – 5 hari pertama anda limitkan 500ml je dulu sehari. Kalau kencing semua ok teruskan dgn 750 sehari, then baru 1 liter Triple T.
  6. Untuk pesakit buah pinggang, sila rujuk doktor anda untuk limit pengambilan air yang anda boleh minum dalam sehari
  7. Seeloknya minum sebelum makan

1 kotak Triple T ni ada 28 uncang. Sehari guna 1 uncang. Jadi, 1 kotak boleh digunakan lebih kurang selama sebulan

Berapa lama untuk baru nampak kesan?

 
Tiada tempoh spesifik , cuma berdasarkan pengalaman pengguna Triple T, kesan positif boleh dilihat dalam tempoh 2 bulan pertama.
 
Apa yang pasti, analisis Dr Azlan menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple T berupaya untuk menjana sel-sel yang cedera. Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya yang tinggi dalam membantu masalah kesihatan manusia.
 

Anda kata  formula ni masih diragui lagi?

Untuk makluman anda, Triple Tea telah berada di pasaran sejak tahun 2014 lagi. Pada tahun 2015 Triple T telah lulus saringan pertama oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk berada di bawah kategori produk semulajadi dalam kategori tradisional.

Dua tahun kemudian pula, yakni pada tahun awal tahun 2017, Triple Tea telah lulus ujian terakhir untuk mendapat nombor pendaftaran daripada  KKM.

Ini bermakna sepanjang temph 3 tahun ini, produk Triple T telah diberikan  pemantauan yang begitu ketat di bawah di bawah seliaan KKM. Nampak tak, bukan senang KKM nak luluskan produk kesihatan di bawah kategori herba ni, setelah 3 tahun barulah KKM  berpuas hati dan memberikan kelulusan nombor pendaftaran.

Jadi ini bermakna : 
  • Triple T adalah SELAMAT untuk diminum semua peringkat umur.
  • Triple T telah MEMENUHI & LULUS SEMUA ujian yang ditetapkan oleh pihak KKM.
  • Triple T BERDAFTAR dengan KKM dengan no MAL1612004TC..

Top